fbpx

13 november 2017, Tribes Urecht CS, Leidseveer 2, 3511 SB Utrecht

 

Verrassend, Inspirerend en Eigentijds

Tijdens de vorige edities van de Ronde Rijsttafel hebben de auteurs van ‘De Stille kracht van leiderschap’ ons wegwijs gemaakt in de rijke nuancering en schakering van de Indische persoonlijkheid. Arjan Eleveld (Managing Partner van Jonathan Warner) belichtte een aspect uit dit brede spectrum en legde in zijn presentatie het accent op ‘Winstgevend geven en delen’. Voor velen – vanuit ons Indisch-zijn – een aansprekend perspectief. Tijdens onze Ronde Rijsttafel van maandag 13 november geeft hij een korte presentatie onder de titel: Drijfveren van succes en geluk.

 

Ellen van Os, textiel kunstenaar/modeontwerpster en image consultant, borduurt hier tijdens deze editie op voort.
Kort samengevat stelt zij jou de vraag: hoe kan jij je Indische identiteit als een stille, maar tegelijkertijd authentieke kracht naar voren brengen in je uitstraling, meer specifiek in je kleding en laten bijdragen aan je professionele leven? Dat is wat Ellen samen met jou – op een informele, speelse manier – tegen het licht gaat houden. Ellen heeft een bijzondere band met Nederlands Indië en Indonesië en heeft zich verdiept in de verschillende kleding stijlen van toen en nu.

 

Ook een opfrisser omtrent ‘de Indische persoonlijkheid’ in samenhang met Ontmoeten | Verbinden | Samenwerken – het drieluik van de Indo Business Club – kun je van ons tegemoet zien. Evenals – voor de nieuwkomers – een korte introductie over onze gedachtegoed. En net als altijd is er volop gelegenheid om op een ontspannen, deels gefaciliteerde manier met elkaar te netwerken. Dit in een geweldige, inspirerende ambiance.

 

Deze editie van de Ronde Rijsttafel is mogelijk gemaakt mede dankzij Ellen van Os, Vera Andreas, Willy ten Brink, Tribes Utrecht en DLM, Dé Leasemaatschappij.

 

Programma op hoofdlijnen

17:00 uur – Inloop en registratie
18:00 uur – Start programma (met bijdragen van het bestuur, Arjan Eleveld, Tribes, Ellen van Os en DLM/Dé Lease Maatschappij).
19:00 uur – Indisch Buffet van Toko Y-Von
20:00 uur – (Gefaciliteerd) netwerken
21:30 uur –  Einde avond

 

 

Kaartverkoop: het evenement is uitverkocht.

Er is geen kaartverkoop mogelijk aan de deur!

 

Premiumleden van de Indo Business Club hebben gratis toegang.

 

We hopen je maandag 13 november te mogen verwelkomen.

 

Het bestuur van de Stichting Indo Business Club:

Jane Kim, Wouter Cosaert, Fajar Ramadhany, Faron Sibald en Patrick Wouters.

 

Locatie: Tribes Inspiring  Workplaces Utrecht CS, Leidseveer 2 3511 SB Utrecht.