fbpx

Het eerste Brabantse Indo Business Café vindt op 19 april aanstaande plaats bij Pondok Makan Yati.

Pondok Makan Yati is gelegen op een mooie locatie aan de Heuvel 3, 4901 KB Oosterhout. Vanaf de start begin 2012 hebben al vele mensen in dit restaurant gesmuld van traditioneel Indonesische gerechten.

Ben je een Brabindo of kom je van verder weg? Het is om het even. Je bent van harte welkom. Wel even aangeven bij het Facebookevenement dat je komt. Wil je een pitch houden? Graag ook aanmelden via Jos Vrolijk via avajvrolijk@gmail.com.

Aanmelden voor de kleine rijsttafel (kosten €15,- per persoon) na de netwerkborrel kan nog steeds. Hiervoor graag ook een mailtje sturen naar Jos.

Ben jij erbij op donderdag 19 april aanstaande? Je bent, mede namens Yati, van harte welkom!

Met hartelijke groet,

Het bestuur van de Indo Business Club en de initiatiefnemers Arno Kneefel, Michiel Martin, Jos Vrolijk

www.indobusinessclub.nl
http://pondokmakan.nl/

Delen van dit evenement stellen we zeer op prijs. Graag zelfs!

Over Pondok Makan Yati:
In de keuken wordt eten op de traditionele Indonesische wijze bereid, met grove oriëntaalse kruiden en dagverse producten. Pondok Makan (Indonesisch voor eethuis) heeft als basis de Javaanse keuken. Ook staan op de kaart gerechten uit andere delen van Indonesië en af en toe klassiekers uit de Aziatische buurlanden. Yati, chef de cuisine en eigenaresse, is afkomstig uit Midden-Java en bereidt met veel liefde de originele gerechten. In Indonesië waar ze deels haar horecaopleidingen gevolgd. Haar uitgangspunt is de bereiding zo oorspronkelijk mogelijk te houden.