fbpx

Indonesia Business Desk event 6 juni 2018

Kom meer te weten over de ontwikkelingen in deze industrieën en de zakencultuur in Indonesië

 

Op 6 juni a.s. organiseert de Indo Business Club in samenwerking met de Indonesische Ambassade haar jaarlijkse seminar genaamd Indonesia Business Desk over zaken doen met Indonesië.

Na de opening door de Indonesische ambassadeur, richten we ons op drie opkomende industrieën in Indonesië. Deze sectoren zijn ICT, de creatieve industrie en de gezondheidszorg. Ook leer je meer over de zakencultuur in Indonesië. Per sector wordt een presentatie gegeven door een ervaren ondernemer. Zo krijg je een inkijk in de ontwikkelingen en kansen, krijg je zicht op de zakencultuur en diverse best practices.

Ook is er een presentatie van de EIBN (EU-Indonesia Business Network) over regelgeving en marktontwikkelingen in deze sectoren. De presentaties sluiten we af met een paneldiscussie.

Het seminar eindigen we met een borrel en buffet. Er is voldoende tijd om te netwerken! MKB en startups mogen deze middag en avond niet missen. Dé gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en je netwerk verder uit te breiden.

 

Programma

15.00  receptie, ontvangst
16.00  welkomstwoord Indonesia Business Desk
16.10  opening door de Indonesische ambassadeur
16.30  ICT sector update door Panggih Sudarsono
16.50  gezondheidszorg update door Alex Holsbergen
17.10  korte pauze
17.20  creatieve sector update door Tiurlan Tobing
17.40  presentatie EIBN
18.10  paneldiscussie
18.40  afsluiting forum
18.45  start borrel, aansluitend diner buffet
21.00  afsluiting programma

De presentaties worden in de Engelse taal gegeven.

Locatie: Indonesische Ambassade, Tobias Asserlaan 8, 2517 KC Den Haag

Een ticket kost €50,- per persoon inclusief consumpties en gebruik van het Indonesisch diner buffet. Premiumleden hebben 50% korting en betalen dus €25,- per persoon. Zij ontvangen in een aparte mailing de kortingscode. De tickets koopt u uitsluitend online, via: https://tibbaa.com/order/byltpqgfp4?lang=nl

Restitutie van reeds gekochte kaarten is niet mogelijk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar communicatie@indobusinessclub.nl.

De Indonesia Business Desk, Indo Business Café en Ronde Rijsttafel zijn drie pijlers (kernactiviteiten) van de Indo Business Club.

 

Deze avond is mede mogelijk gemaakt dankzij de Indonesische ambassade in Den Haag