fbpx

10 jaar is niet niets, dus dat mag niet zomaar voorbij gaan. Daarom is er veel goede muziek, een lekker hapje en een drankje en veel gezelligheid tijdens ons grote jubileumfeest op vrijdag 23 november aanstaande. Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te feesten. Neem vooral ook je partner, familie en/of vrienden mee. Hoe meer mensen, hoe gezelliger het wordt.

 

Wie, wat, waar?

Het feest is op vrijdag 23 november aanstaande. De inloop is tussen 20.30-21.00 uur waarna het feest gaat starten. Eindtijd is ongeveer 01.00 uur. De festiviteiten vinden plaats bij Roekz Party Centrum, Herenweg 53-55, 3645 DG Vinkeveen.

 

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten bezoek je de speciale jubileumfeestpagina.

 

NB

Het feest wordt voorafgegaan door een exclusieve Indonesian fine dining experience van de Indonesische topchef Agus Hermawan van Ron Gastrobar Indonesia. Meer informatie over deelname vind je op de speciale pagina over deze fine dining experience.