fbpx

Indo Business Club is op zoek naar een nieuwe bestuurscollega in de rol van penningmeester. Al een tijdje timmeren we als Indo Business Club aan de weg en blijken we steeds meer in staat om onze drieluik ‘Verbinden, Ontmoeten en Samenwerken’ vorm en inhoud te geven.

Dit doen we onder andere door het organiseren van diverse, uiteenlopende events. Warm, hartelijk en uitnodigend, naast faciliterend en laagdrempelig. Dat is de manier die bij onze Club past. Wij staan voor een persoonlijke benadering met een zakelijke touch. Of andersom, al naar gelang de aard van ons event.

 

Het bestuur

Het bestuur van Indo Business Club werkt voornamelijk vanuit het principe: vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Wat het huidige bestuur met elkaar bindt, is betrokkenheid bij de Club en bij elkaar. Daarnaast hebben we een sterke motivatie om een bijdrage te leveren aan het continu professionaliseren van de Club, elkaar en van elk bestuurslid afzonderlijk. Ook levert jouw actieve betrokkenheid bij onze Club extra exposure op van een eventueel eigen bedrijf/eenmanszaak, evenals een uitbreiding/verrijking van je netwerk.


Penningmeester

Wij zijn opzoek naar een nieuwe penningmeester om ons bestuur te versterken.

In jouw rol van bestuurslid draag jij, samen met de overige bestuurs- en onze (premium)leden, in belangrijke mate bij aan de verdere richting en professionalisering van onze Club.

Je voert het financiële beheer uit van de Club. Oftewel, jij doet de boekhouding, handelt periodieke financiële zaken af en stelt ons financieel jaarverslag op. Jij regelt onze fiscale zaken en voert onze ledenadministratie.

Twee keer per maand, waarvan 1x Live en 1x via Skype, neem je deel aan de bestuursvergaderingen van Indo Business Club.

Ben jij straks onze nieuwe bestuurscollega? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige bijdrage aan de Indo Business Club? Neem dan contact met ons op!

 

Profiel bestuurslid Indo Business Club

Je bent…

  • een ondernemer of ondernemend professional met financiële achtergrond
  • een teamplayer
  • communicatief vaardig
  • woonachting in de randstad en beschikt over een vervoersmiddel
  • bekend met en omarmt de warme Indische cultuur

 

Herken je jezelf ook hier in?

Je bent een verbinder en in staat om voor de Indo Business Club relevante in- en externe netwerken te onderhouden en uit te breiden. Je hebt een positief-kritische blik en komt met concrete verbetervoorstellen om de Indo Business Club nog beter op de kaart te zetten.

Je bent flexibel, hebt een frisse kijk op zaken en je beschikt over een behoorlijke energie, naast een ‘hands on-mentaliteit’. Je hebt geen moeite met het geven van (korte) presentaties. En bovenal: je bent een enthousiast en betrokken bestuurscollega, die ‘fun’ hoog in het vaandel draagt.

Je hebt er verder ook geen bezwaar tegen – vanuit de grote waarde die wij hechten aan een juiste ‘klik’ – om eventueel 3 maanden ‘proef te draaien’.

 

Interesse of meer informatie?

Mail of bel ons:

info@indobusinessclub.nl

Jane Kim          06 532 93 830
Fajar                06 515 27 328