fbpx

Op dinsdag 12 maart aanstaande zal het eerste Indo Business Café van 2019 worden gehouden bij LUIK Vathorst in Amersfoort. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

 

Crowdfunding

Dit Indo Business Café staat in het teken van crowdfunding. Wil je weten of crowdfunding iets voor jouw bedrijf of project kan betekenen? Tijdens dit Indo Business Café vertellen ondernemers Myrthe Groot en Romée Mulder (Hello Guave, slow fashion) en Marc Pieplenbosch (Sayah Spekkoeklikeur en Bandoeng22) hoe zij crowdfunding hebben ingezet voor hun bedrijf en waarom zij juist voor crowdfunding kozen.

 

Speeddating

Na de presentaties starten we met een zakelijke speeddating sessie. Op een laagdrempelige manier en onder begeleiding van een gespreksleider, hopen we dat alle aanwezigen op die manier nieuwe ondernemers en interessante mensen leren kennen. Neem vooral je visitekaartjes mee!

 

Indisch buffet

Uiteraard blijft er nog genoeg tijd over om te netwerken. Ook is er na het Indo Business Café mogelijkheid om te blijven eten. Er staat een heerlijk Indische buffet klaar. De kosten hiervoor zijn €17,50 per persoon. Wil je hiervan gebruik maken, dan graag aanmelden via info@luikvathorst.nl

 

Praktische info

Datum:            12 maart 2019

Tijd:                 17.00-19.00 uur (Indo Business Café)

                        19.00-21.00 uur (Indisch buffet)

Locatie:           LUIK Vathorst, Darthuizerberg 71, 3825BL Amersfoort

Kosten:           Indo Business Café is gratis. Eventuele drankjes zijn voor eigen kosten. Wil je deelnemen aan het Indische buffet, dan zijn de kosten €17,50 per persoon.

 

Je hoeft je voor het Indo Business Café niet apart aan te melden. Heb je Facebook en wil je geen updates missen, laat ons dan weten dat je komt door jezelf op ‘aanwezig’ te zetten in het evenement https://www.facebook.com/events/593396524415998/

 

Zien we je op 12 maart aanstaande?