fbpx

Op dinsdag 14 mei aanstaande staat ons volgende evenement gepland: de Ronde Rijsttafel. Dit keer gaan we in op de vraag: Hoe kun je jouw (food) business naar een hoger plan tillen?

 

De inzichten die de sprekers met jou delen, zijn te vertalen naar andere sectoren dan de food business. Het is dus ook interessant wanneer je in een ander werkveld actief bent.

 

Uiteraard is er voldoende tijd om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Het evenement wordt gehouden in Indonesisch restaurant D’javas in Den Haag. Lekker eten gegarandeerd!

 

De locatie is makkelijk bereikbaar met het OV (Den Haag Centraal ligt naast de deur) en er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage van het Muzenplein (Q-Park).

 

Programma

17.15-17.45uur                              Inloop

17.45-18.00 uur                              Welkomstwoord en mededelingen

18.00-18.15uur                              Inleiding door Lance Cosaert

Lance adviseert bedrijven op het gebied van innovatie en strategie. Hij is deze Ronde Rijsttafel de moderator van de avond.

18.15-18.35 uur                              Presentatie Melvin Tiao
Melvin is mede-eigenaar van Mister Makan (een Indische foodtruck die bij verschillende grote muziekfestivals te zien is) en presenteert hoe hij vanuit een (marketing) concept tot het succes van Mister Makan is gekomen. Hopelijk kan hij andere ondernemers hiermee inspireren.

18.35-18.55uur                              Presentatie Wendy Yip en Helena Smit

Wendy is freelance foodfotograaf (Mevr. Yan) en Helena adviseert vanuit haar bedrijf Visibilitas bedrijven in de culinaire sector over social media marketing. Tijdens de Ronde Rijsttafel geven zij praktische tips waarom en hoe je Instagram zakelijk kunt inzetten voor jouw (food) business.

18.55-19.15uur                              Presentatie Thierry Smagge

Thierry is eigenaar van Bistrobar Indonesia. Hij zal zijn ervaringen delen en vertellen waarom hij de stap heeft genomen om zijn The Gin Sum Club te veranderen naar Bistrobar Indonesia.

19.15-21.00 uur                              Lopend buffet D’javas

Lekker eten en tijd om te netwerken!

 

 

Sprekers

Lance Cosaert

Lance is als promovendus verbonden aan de Erasmus Universiteit en Universiteit van Amsterdam. Hij doet onderzoek naar lerende organisaties en technologische veranderingen. Dit onderzoek richt zich op hoe organisaties effectief relevante externe informatie kunnen identificeren en vervolgens de kennis die daaruit voortvloeit kunnen inzetten om verschillende soorten innovatie te bevorderen. Verder adviseert hij organisaties op dit gebied en doceert strategisch management en digital transformatie.

Wendy Yip

Wendy Yip is professioneel food- en restaurantfotograaf. Zij maakt foto’s die horeca-ondernemers kunnen gebruiken voor on- en offline doeleinden. Met haar fotografie vertaalt ze het verhaal van de foodondernemer in krachtig beeld. Naast haar werkzaamheden als fotograaf, deelt zij op haar foodblog Mevr. Yan (traditionele familie)recepten en laat ze je kennis maken met de Aziatische eetcultuur.

Melvin Tiao

Melvin Tiao is een van de oprichters en mede-eigenaar van Mister Makan. Melvin is een marketeer. Hij heeft samen met Rick – die de praktische know how heeft – Mister Makan opgezet vanuit een marketing concept. Mister Makan is een Indische foodtruck die bij verschillende grote muziekfestivals te zien is. Ze zijn bekend om hun saté met authentieke smaken. De satés zijn bereid met verse ingrediënten. Melvin is een expert op het gebied van product positionering en branding. Hij geeft regelmatig masterclasses op het gebied van online marketing, social influencing en netwerk marketing.

Thierry Smagge

Thierry Smagge is een rasechte ondernemer. Hij is de eigenaar van de bekende Bistrobar Indonesia in Haarlem. In 2015 begon zijn restaurantavontuur. Thierry startte met The Gin Sum Club. Een restaurant-/barconcept met focus op verschillende heerlijke cocktails op basis van Gin. Op een prachtige locatie, een oud bankgebouw in het centrum van Haarlem. In 2017 heeft hij het concept veranderd en is hij een samenwerking aangegaan met Ron Blaauw. Bistrobar Indonesia is het resultaat van deze samenwerking. Welbekende gerechten gecombineerd met heerlijke cocktails. Een succes, want het restaurant is alle dagen vol!

Helena Smit

Helena Smit richt zich met haar bedrijf Visibilitas op het (online) zichtbaar maken van projecten en organisaties door middel van online marketing, communicatie, PR en eventmanagement. Dit zijn onder andere bedrijven in de culinaire sector. Daarnaast heeft zij een foodtravel blog genaamd Eating Habits, waarop zij schrijft over foodtravel in Europa en Azië.

Praktische informatie Ronde Rijsttafel

Til jouw (food) business naar een hoger plan!

Datum: 14 mei 2019

Tijd: 17.30-21.00 uur (inloop vanaf 17.00 uur)

Waar: D’javas, Muzenplein 149, 2511 GK Den Haag

Kosten: €40,-* (premiumleden van Indo Business Club hebben gratis toegang), diner en 2 drankjes zijn bij de prijs inbegrepen

Bestellink: https://tibbaa.com/order/lgqftq7sjy?lang=nl    

 

* de kosten zijn inclusief BTW en exclusief €0,60 transactiekosten + €1,- handelingskosten voor Tibbaa.

 

Tijdens deze Ronde Rijsttafel…

  • …leer je hoe een duidelijke marketingstrategie jouw food business naar een hoger plan tilt
  • …leer je waarom en hoe je Instagram kunt inzetten om jouw food business onder de aandacht te brengen bij jouw ideale doelgroep
  • …is er voldoende ruimte om te netwerken met gelijkgestemden
  • …zul je niet omkomen van de honger ?

 

Heb je vragen, mail dan naar info@indobusinessclub.nl

Zien we jou 14 mei?