fbpx

In 2008 trad ik aan als bestuurslid bij de Indo Business Club. In 2014 ben ik voorzitter van deze mooie club geworden. Zeker vanaf dat moment heb ik me met veel enthousiasme en plezier, samen met mijn medebestuursleden, ingezet om de Indo Business Club een herkenbaar gezicht te geven. Ik denk dat we goed geslaagd zijn in onze opzet om op een informele, warme manier samenhang en structuur aan te brengen in onze drieluik ‘Ontmoeten, Verbinden, Samenwerken’!

 

Maar….  “Niets is voor altijd”. Aan alles komt een eind, dus ook aan mijn voorzitterschap. Begin dit jaar heb ik mijn medebestuursleden aangegeven dat ik in het voorjaar wilde stoppen als voorzitter. Mijn terugtreden heeft niets te maken met onvrede of iets dergelijks. Naar mijn idee moet voorzitterschap om allerlei redenen niet langer duren dan 5 jaar. In die zin heb ik het maximale eruit gehaald. En dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat ik het bijzonder leuk vond om voorzitter te mogen zijn van zo’n bijzonder leuke club.

 

Ik heb enorm genoten van de geweldige samenwerking met mijn medebestuursleden Wouter Cosaert, Fajar Ramadhany en Jeff Bolte, maar ook met oud-bestuursleden zoals Patrick Wouters en Faron Sibbald. Evenals van alle events en de inspirerende netwerkontmoetingen met jullie.

 

Ik ben van mening dat het moment daar is dat een ander met nieuwe inzichten, ideeën en energie de kar gaat trekken. Met alle vertrouwen en veel genoegen kan ik jullie voorstellen aan de nieuwe – unaniem door het bestuur gekozen – voorzitter van de Indo Business Club: Fajar Ramadhany, tot op heden medebestuurslid. Fajar is naar mijn inzicht een ondernemer pur sang, een strategisch netwerker, naast enthousiast, open minded, hartelijk en betrokken.

 

Bovendien hebben wij Helena Smit bereid gevonden om het bestuur weer (bijna) voltallig te maken. Alleen een penningmeester (vacante functie) ontbreekt nog aan ons geluk 😉

 

Overigens blijf ik jullie tijdens de komende events van de Indo Business Club graag Ontmoeten, me met jullie Verbinden en wie weet komt het ooit tot Samenwerken! Maar dan vanuit mijn functie van Managing partner van FlexAssessment. En uiteraard blijf ik een trouwe supporter en de grootste fan van deze mooie club.

 

Hartelijke groet,

 

Jane Kim

 

Over ons Jane Kim