fbpx

Om het jaar leuk af te sluiten, organiseren we een pubquiz. Ga de strijd aan met andere teams*: wie weet het meest van de Indische cultuur, Nederlands-Indonesische betrekkingen en de laatste ontwikkelingen binnen de Indische/Molukse community? Misschien gaat jouw team aan het einde van de avond wel naar huis met een goed gevuld prijzenpakket. En uiteraard die o zo belangrijke eeuwige roem!

* de teams zullen tijdens de avond worden ingedeeld

 

Programma

17.30-18.00 uur : Inloop

18.00-18.15 uur : Welkom door bestuur Indo Business Club

18.15-19.30 uur : Pubquiz/borrel

19.30-21.30 uur: Lopend buffet

 

Praktische informatie Pubquiz/Kerstborrel

 

Datum : woensdag 11 december 2019

Tijd : 18.00-21.30 uur (inloop vanaf 17.30 uur)

Waar : Luik Vathorst, Darthuizerberg 71, 3825 BL Amersfoort

Kosten : Deelname aan de pubquiz is gratis. Wel zul je je eigen drankjes moeten betalen. Voor hapjes wordt gezorgd.

 

Eten na afloop van de pubquiz

Na afloop is het mogelijk om mee te eten van het Indische buffet van Luik Vathorst. De kosten hiervoor zijn €17,50. Wil je hiervan gebruik maken, dan graag aanmelden via info@luikvathorst.nl uiterlijk vrijdag 6 december aanstaande.

 

Prijzenpakket

We hebben al een aantal sponsors om het prijzenpakket te vullen. Maar mocht jij ook een leuke prijs of sponsoring in de aanbieding hebben, neem dan contact op met info@indobusinessclub.nl om de mogelijkheden te bespreken.