fbpx

Op 13 februari a.s. organiseert de Indo Business Club in Sophiahof in Den Haag een Ronde Rijsttafel met als thema Smart IT.

 

We krijgen er allemaal mee te maken, of we het nu willen of niet, allerlei ontwikkelingen op IT-gebied, zoals AI (artificial intelligence), Big data, IoT (Internet of Things) en robotisering. Zakelijk en prive. We gaan werken in smart buildings en elke grote gemeente is bezig met Smart City. Thuis vertelt je koelkast wat je gaat eten, en je kleding geeft je aan dat het gewassen met worden.

 

Wat is de impact van Smart IT voor jou? En wat verstaan we er onder? Wat betekent Smart IT voor de professional en voor de ondernemer? En is er een keerzijde van Smart IT?

 

Op 13 februari a.s. vertellen we het verhaal van Smart IT, de vele kansen die het biedt maar ook de keerzijde, en van Smart Ondernemen in de IT. Meer details volgen later. Sprekers zijn onder meer Ton de Haan (adviseur Smart IT) en Joseph Kakisina (ondernemer in Smart IT). Daarnaast is er voldoende tijd om te borrelen en te netwerken en is er uiteraard een Indisch buffet.

 

Doelgroep: Smart IT is niet alleen bestemd voor IT professionals en ondernemers, maar voor een ieder die benieuwd is naar de ontwikkelingen en toepassingsgebieden van Smart IT en de betekenis ervan.

 

Programma

17.30 – 18.15 Inloop
18.15 – 18.20 Welkomstwoord Indo Business Club
18.20 – 19.30 Diverse sprekers, details volgen later
19.30 – 22.00 Borrelen, netwerken, Indisch buffet

 

Waar

Museum Sophiahof, Sophialaan 10, 2514 JR Den Haag, Nederland

 

Kosten en inschrijven

Voor niet-leden €50,00 inclusief gebruik Indisch buffet en 2 drankjes, inclusief btw. Early bird tickets zijn beperkt beschikbaar tot uiterlijk 13 januari 2020. Tickets zijn te koop via: https://tibbaa.com/order/fxzzsljyy2?lang=en Premiumleden van Indo Business Club hebben gratis toegang. Stuur je aanmelding naar info@indobusinessclub.nl. Let op: neem tijdens het event wel je bewijs van inschrijving lidmaatschap mee als bewijs dat je lid bent.

 

Inschrijven als premiumlid

Wil je je opgeven als premiumlid, kijk dan op: https://tibbaa.com/order/xrli4feham?lang=en