fbpx

Op 13 februari a.s. organiseert de Indo Business Club in Sophiahof in Den Haag een Ronde Rijsttafel met als thema Smart IT.

We krijgen er allemaal mee te maken, of we het nu willen of niet, allerlei ontwikkelingen op IT-gebied, zoals AI (artificial intelligence), Big data, IoT (Internet of Things) en robotisering. Zakelijk en prive. We gaan werken in smart buildings en elke grote gemeente is bezig met Smart City. Thuis vertelt je koelkast wat je gaat eten, en je kleding geeft je aan dat het gewassen met worden.

Wat is de impact van Smart IT voor jou? En wat verstaan we er onder? Wat betekent Smart IT voor de professional en voor de ondernemer?

Op 13 februari a.s. vertellen we het verhaal van Smart IT, de vele kansen die het biedt en de praktijk. Daarnaast is er voldoende tijd om te borrelen en te netwerken en is er uiteraard een Indisch buffet.

Ton de Haan is adviseur Smart IT bij Winvision en geeft ons een toelichting op wat Smart IT is en doet dat vooral ook op een interactieve wijze.

Joseph Kakisina is ondernemer in Smart IT en gaat in op Smart City en de keerzijde van Smart IT.

Frangken Tuhumena is directeur / eigenaar van 333travel en vertelt over de praktijk.

Doelgroep: Smart IT is niet alleen bestemd voor IT professionals en ondernemers, maar voor een ieder die benieuwd is naar de ontwikkelingen en toepassingsgebieden van Smart IT en de betekenis ervan.

 

Programma

17.00-18.00 Inloop
18.00-18.10 Welkomstwoord Indo Business Club
18.10-18.50 Ton de Haan, Inleiding in Smart IT
18.50-19.50 Buffet
19.50-20.10 Joseph Kakisina, Smart City en de keerzijde van Smart IT
20.10-20.30 Frangken Tuhumena, Smart IT in de praktijk
20.30-20.50 Paneldiscussie
20.50-22.00 Borrelen, netwerken

 

Praktische informatie

Waar: Museum Sophiahof, Sophialaan 10, 2514 JR Den Haag, Nederland

Kosten: Voor niet-leden €50,00 inclusief gebruik Indisch buffet en 2 drankjes, inclusief btw. Kaarten bestel je via: https://tibbaa.com/order/fxzzsljyy2?lang=en

Premiumleden van Indo Business Club hebben gratis toegang. Stuur je aanmelding naar info@indobusinessclub.nl. Let op: neem tijdens het event wel je bewijs van inschrijving lidmaatschap mee als bewijs dat je lid bent.

 

Sprekers

Ton de Haan

Ton de Haan - Ronde Rijsttafel Smart IT Indo Business Club

Adviseur Smart IT bij Winvision. Ton heeft als onafhankelijk consultant een brede kennis van communicatietechnologieën opgedaan. Van online marketing tot webtechnologie, van virtual reality tot aan interactief radio maken.

Die brede kennis combineert hij nu met kunstmatige intelligentie, IoT en data. Als pragmatische innovator helft Ton organisaties bij hun digitale transformatie, zoals het bedenken van nieuwe businessmodellen en het ontwikkelen van intelligente oplossingen.

“Smart IT draait om ons als mensen. We bedenken inteligente oplossingen, om de kwaliteit van werken en leven steeds een stukje aangenamer te maken. Nu nog voornamelijk ter ondersteuning van onze dagelijkse bezigheden. Maar wat gebeurt er als we onszelf verbeteren? Wat wordt dan onze rol? Een interactieve sessie over toepassingen, huidige ontwikkelingen en de wereld van morgen.” 


Joseph Kakisina

Joseph Kakisina - Ronde Rijsttafel Smart IT Indo Business Club

Ondernemer in Smart IT. Joseph is momenteel werkzaam bij KPN als Identity & Privacy product manager en ondernemer in Smart IT. Hij is vooral werkzaam geweest bij innovatieve bedrijven zoals Apple. Hij is actief op het gebied van business en product development, met name in de informatie- en communicatietechnologie, zoals smart mobiles en security. 

 

Frangken Tuhumena

Frangken-333travel

Frangken Tuhumena, algemeen directeur en eigenaar van 333travel. Hij is al 37 jaar actief in de reisbranche. Hij heeft diverse management- en directieposities bekleed bij onder meer Martinair, FOX vakanties, Thomas Cook en alweer 10 jaar actief bij 333travel.

IT is belangrijk bij 333travel. Het credo van Frangken is ‘Persoonlijke service door slimme IT’. Hij vertelt over kille versus warme transacties en over 24-7 service. Welke rol speelt Joy, de virtuele assistent die onlangs gelanceerd is, hierbij? Nieuwsgierig naar zijn verhaal? Reserveer dan gauw een kaart via deze link: https://tibbaa.com/order/fxzzsljyy2?lang=en