fbpx

Op 13 februari a.s. organiseert de Indo Business Club in Sophiahof in Den Haag een Ronde Rijsttafel met als thema Smart IT.

We krijgen er allemaal mee te maken, of we het nu willen of niet, allerlei ontwikkelingen op IT-gebied, zoals AI (artificial intelligence), Big data, IoT (Internet of Things) en robotisering. Zakelijk en prive. We gaan werken in smart buildings en elke grote gemeente is bezig met Smart City. Thuis vertelt je koelkast wat je gaat eten, en je kleding geeft je aan dat het gewassen met worden.

Wat is de impact van Smart IT voor jou? En wat verstaan we er onder? Wat betekent Smart IT voor de professional en voor de ondernemer?

Op 13 februari a.s. vertellen we het verhaal van Smart IT, de vele kansen die het biedt en de praktijk. Daarnaast is er voldoende tijd om te borrelen en te netwerken en is er uiteraard een Indisch buffet.

Ton de Haan is adviseur Smart IT bij Winvision en geeft ons een toelichting op wat Smart IT is en doet dat vooral ook op een interactieve wijze.

Joseph Kakisina is ondernemer in Smart IT en gaat in op Smart City en de keerzijde van Smart IT.

Frangken Tuhumena is directeur / eigenaar van 333travel en vertelt over de praktijk.

Doelgroep: Smart IT is niet alleen bestemd voor IT professionals en ondernemers, maar voor een ieder die benieuwd is naar de ontwikkelingen en toepassingsgebieden van Smart IT en de betekenis ervan.

 

Programma

17.00-18.00 Inloop
18.00-18.10 Welkomstwoord Indo Business Club
18.10-18.50 Ton de Haan, Inleiding in Smart IT
18.50-19.50 Buffet
19.50-20.10 Joseph Kakisina, Smart City en de keerzijde van Smart IT
20.10-20.30 Frangken Tuhumena, Smart IT in de praktijk
20.30-20.50 Paneldiscussie
20.50-22.00 Borrelen, netwerken

 

Praktische informatie

Waar: Museum Sophiahof, Sophialaan 10, 2514 JR Den Haag, Nederland

Kosten: Voor niet-leden €50,00 inclusief gebruik Indisch buffet en 2 drankjes, inclusief btw. Early bird tickets zijn beperkt beschikbaar tot uiterlijk 13 januari 2020. Kaarten bestel je via: https://tibbaa.com/order/fxzzsljyy2?lang=en

Premiumleden van Indo Business Club hebben gratis toegang. Stuur je aanmelding naar info@indobusinessclub.nl. Let op: neem tijdens het event wel je bewijs van inschrijving lidmaatschap mee als bewijs dat je lid bent.

 

Sprekers

Ton de Haan

Adviseur Smart IT bij Winvision.

Joseph Kakisina

Ondernemer in Smart IT.

Frangken Tuhumena

Frangken-333travel

Frangken Tuhumena, algemeen directeur en eigenaar van 333travel. Hij is al 37 jaar actief in de reisbranche. Hij heeft diverse management- en directieposities bekleed bij onder meer Martinair, FOX vakanties, Thomas Cook en alweer 10 jaar actief bij 333travel.

IT is belangrijk bij 333travel. Het credo van Frangken is ‘Persoonlijke service door slimme IT’. Hij vertelt over kille versus warme transacties en over 24-7 service. Welke rol speelt Joy, de virtuele assistent die onlangs gelanceerd is, hierbij? Nieuwsgierig naar zijn verhaal? Reserveer dan gauw een kaart via deze link: https://tibbaa.com/order/fxzzsljyy2?lang=en