fbpx

Vanaf heden biedt Museum Sophiahof ledenvoordeel voor premiumleden van Indo Business Club.

 

Vorig jaar organiseerden we voor het eerst een Ronde Rijsttafel in het in juni 2019 geopende ‘Museum Sophiahof – Van Indië‘ tot nu’. Degenen die erbij waren zullen zich de mooie ambiance in Den haag en de tentoonstelling ‘Vechten voor Vrijheid’ nog wel kunnen herinneren. De samenwerking met Museum Sophiahof is goed bevallen. Zo goed zelfs dat de komende Ronde Rijsttafel op 13 februari aanstaande ook geboekt is daar.

 

Museum Sophiahof wil haar waardering uitspreken voor de samenwerking door de premiumleden van de Indo Business Club korting te geven op de zaalhuur: 10% korting op het tarief van de Sophiazaal (maximale capaciteit 150 personen in theateropstelling en 20% korting op de tarieven voor de vergaderzalen (Willemzaal en Alexanderzaal bieden ruimte aan 20 tot 25 personen). De huurprijs is inclusief het gebruik van meubilair, spreekstoel, microfoon, wifi, ledschermen en laptop.

 

Voor de actuele tarieven kunnen de leden contact opnemen met Reinier van Ooijen:  r.vanooijen@museumsophiahof.nl. Als bewijsmateriaal van je premiumlidmaatschap is de (digitale) bevestiging nodig die je hebt gekregen na inschrijvingen voor jouw Indo Business Club premiumlidmaatschap via Tibbaa*.

 

Hieronder zie je hoe de verschillende zalen van Museum Sophiahof eruit zien:

 

Sophia_2 Sophiahof

Alexanderzaal_4 Sophiahof

Willemzaal_1 Sophiahof

 

* Ben je nog geen premiumlid van Indo Business Club maar wil je dit wel worden, kijk dan op Lid worden voor meer informatie en inschrijving via Tibbaa.