fbpx

Tekst loopt door onder de afbeeldingen. Gisteren een mooie eerste Ronde Rijsttafel van het jaar bij Museum Sophiahof over het thema smart IT. Ton de Haan gaf een inleiding over hoe smart IT een steeds belangrijker en groter wordend onderdeel van ons leven wordt.

 

Na het eten – verzorgd door Toko Frederik – ging Joseph Kakisina verder en gebruikte de inauguratierede van de Indonesische president Jokowi om smart IT vanuit een politiek standpunt toe te lichten. Van het verminderen van de armoede in Indonesië tot aan het verplaatsen van de hoofdstad van Jakarta naar Kalimantan, overal is smart IT bij betrokken.

 

De avond werd afgesloten door Frangken Tuhumena, directeur van 333travel. Hij vertelde over dat er nog (te) weinig smart it wordt toegepast in de travel industrie, maar zijn zeker mogelijkheden die hij in zijn bedrijf al aan het doorvoeren is. Wel zorgt het leveren van maatwerk ervoor dat lang niet alles is te automatiseren.

 

Hieronder de foto’s van deze editie van Ronde Rijsttafel. Klik op een afbeelding om deze te vergroten.

 

Fijn om zoveel nieuwe ondernemers en andere geïnteresseerden te mogen ontmoeten gisteren. We hopen jullie uiteraard de volgende Ronde Rijsttafel weer te mogen ontmoeten. Daarover gesproken: die is op zaterdag 16 mei in Harderwijk. Voorafgaand aan die Ronde Rijsttafel (met als onderwerp een second home op Bali), wordt ook het eerste Indo Business Club Golftoernooi gehouden. Meer hierover volgt zo snel mogelijk.