fbpx
In deze gekke tijden, neemt vice-voorzitter Wouter Cosaert zoals gepland afscheid van het bestuur van Indo Business Club. Via dit bericht kijkt hij terug op zijn mooie tijd bij Indo Business Club.

 

Na ruim 5 jaar in het bestuur van de Indo Business Club te hebben gezeten als vice-voorzitter, is het nu voor mij ook tijd om afscheid te nemen. In feite is dat al gebeurd per 1 april jl., maar het is nu allemaal net even anders in verband met Corona. Het is goed om regelmatig vers bloed in huis te halen en daarmee nieuwe ideeën en energie.

 

In de afgelopen periode waren er vele hoogtepunten, veel te veel om op te noemen, ik zal enkel een paar noemen:

  • De Indonesia Business Desk events over zaken doen met Indonesië waarbij de Indonesische ambassadeur altijd aanwezig was als spreker.
  • Het topfeest van de Indo Business Club in verband met het 10 jarig jubileum,  met een geweldige band en heerlijk eten van Ron Gastrobar Indonesia.
  • En natuurlijk de meetings in Vinkeveen bij onze ex-voorzitter er super gastvrouw Jane Kim.

 

Ik kijk met veel plezier en weemoed terug naar de afgelopen periode en mijn voornemen is om bij de komende events er gewoon bij te zijn. Waarom? Omdat de Indo Business Club gewoon veel te bieden heeft. Naast sfeer, en het gevoel van thuiskomen met gelijkgezinden, waarbij eten en achtergrond verbindend werkt, is het ook nuttig voor je netwerk. Ook ik heb zaken kunnen doen bij de Indo Business Club. De slogan Ontmoeten, Verbinden en Samenwerken blijft daarbij staan als een huis!

 

Ik heb er alle vertrouwen in dat het huidig bestuur met veel enthousiasme en energie verder gaat in de ingeslagen weg en wens Fajar, Helena, Jeff en Peter en alle overige betrokkenen veel succes en plezier toe.

 

Hartelijke groet,

Wouter Cosaert

 

 

Hartelijk dank voor je inzet Wouter! En vast en zeker tot ziens op een van onze volgende events!

 

Vriendelijke groet,

Fajar, Jeff, Peter en Helena