fbpx

Wegens onvoorziene omstandigheden zijn wij helaas genoodzaakt de geplande webinar te verschuiven naar een nog nader te bepalen datum later dit jaar.

 

De vierde webinar alweer via Indo Business Club. Deze staat gepland op 30 mei aanstaande. Deze keer zal Jeff Bolte, financieel-/hypotheekadviseur en bestuurslid van Indo Business Club, een webinar geven over de huidige woningmarkt.

Tijdens dit webinar worden de verschillende financieringsmogelijkheden voor een huis besproken. Daarbij wordt ingezoomd op verschillende doelgroepen:
– Starters
– Doorstromers
– Oversluiters

Dit webinar is zowel geschikt voor mensen in loondienst, zelfstandig ondernemers en gepensioneerden. Uiteraard wordt er stilgestaan bij de mogelijke consequenties ten gevolge van de Coronacrisis. Hoe gaan geldverstrekkers om met de huidige Corona omstandigheden? In dit webinar krijg je het te horen.

Jeff Bolte

Jeff Bolte

Met meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening heb ik meerdere pieken en dalen in de woning- en hypotheekmarkt meegemaakt. Wat de laatste ontwikkelingen wereldwijd als gevolg van het Coronavirus voor impact nu en op korte termijn op deze markt zal hebben……? de tijd zal het leren.

Sinds 2010 ben ik volledig actief in de advisering op het gebied van woningfinanciering (met alle mogelijkheden en onmogelijkheden daarin) af en toe gecombineerd met pensioenadvisering.

Ik neem jullie tijdens dit webinar mee in de wonderlijke wereld van ‘hypothekenland’.

Op de koffie bij: Jeff (financieel-/hypotheekadviseur)

Wanneer: zaterdag 30 mei 2020 om 09.00 – 10.00 uur
Hoe: Webinar via Google Meet
Wat: Webinar huidige woningmarkt
Kosten: gratis
Aanmelden: https://forms.gle/gWpx7DVvPN8RodmG9 (na aanmelding krijg je de link van de Google Meet toegestuurd)

Wil je zelf ook een webinar houden via Indo Business Club, neem dan contact met ons op via info@indobusinessclub.nl

Dit webinar wordt mogelijk gemaakt door:

Indo Business Club avatarVereniging Eigen Huis